MeLLies Graphics
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeLLies Graphics

meLLies ps graphics

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Wallp

YazarMesaj
mellies.
Admin
mellies.

Wallp Empty
MesajKonu: Wallp   Wallp Icon_minitimeÇarş. Haz. 16, 2010 8:34 pm

[quote='smyra' pid='436321' dateline='1274702444']
[align=right]İMZA YAPIMI
ARKA PLANDAN AYIRMA
Bunlar varolan dersler zaten.
Ben wallpaper yapımını anlatıcam şimdi. ^^[/align]

Fotoğraflarımı seçtim. Uyumlu bir renk buldum. Yukarıdaki arka plan ayırma dersindeki yöntem ile arka plandan ayırdım. Arka planım bu;
Arka planın da fotoğrafını neden koyduğum hakkında en ufak bir fikrim yok. aşjhfl Very Happy

Wallp 11

Kestiğim fotoğrafı üzerine attım.
Wallp 2zisux2
Daha sonra eğer kenarlar hoş durmazsa ilk renk layerını dublicate yapıp en üste atın ve istediğiniz kısımları kenarları yumuşak olan basic brush ile silin.

Sonra ben yazı falan yazdım. Resimle alakalı. Siz de istediğizi falan yazarsınız işte. Sonra üzerine yazı texturesi ekledim ve modunu multiply yaptım. Fotoğrafta öyle daha iyi durdu çünkü. =p
Wallp 157em2x

Böyle bir şey çıktı ortaya. Daha farklı textureler ekleyip de daha güzel şeyler de yapılabilir. Bir de arka plan beyaz fotoğraf çekimlerinde fotoğrafı siyah-beyaz yapıp modunu darken yaparsanız arka planda uyumlu bir renk varsa güzel duruyor. ^^

Birkaç oynama ile yaptığım wallpaper;
Wallp O59i01

Bu da siyah-beyaz yapıp levels seçenekleriyle oynanmış hali;
Wallp 33tj81s

Başka istenilen ders var ise söyleyin. :melek:
Ayrıca texture yazı textureleri bölümünde mevcut.
[/quote]
http://themelliesgraphics.benimforum.org

Wallp
1 sayfadaki 1 sayfası